kingbike | Kinek ajánljuk a beerbike-t
Hallgasd kedvenc zenéid Budapest legjobb sörbiciklijén és közben csapolj sört a haverokkal. Beerbike buli Budapest legszebb utcáin.
476
post-template-default,single,single-post,postid-476,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Kinek ajánljuk a beerbike-t

Sörbicikli legénybúcsúra

Az egyik leggyakoribb “ürügy” a sörbiciklizésre a legény és lánybúcsúk. Fővárosunkba évről-évre egyre több külföldi vendég érkezik, akik gyakran azzal a konkrét szándékkal látogatnak ide, hogy egy hétvégére elbúcsúztassák legjobb barátjuk és barátnőjük boldog napjait. Azonban a sörbicikli nem csak külföldieknek szól, és azt látjuk, hogy egyre több magyar legénybúcsúra is hívnak minket!

Csapatépítés sörbiciklivel

Kevés olyan foglalatosság van, amely annyira összekovácsolna egy munkahelyi közösséget, mint a sörbiciklizés. A közös vállalati sörözés már önmagában kiváló program, ám a beerbike különleges csapatépítő „tréning” – a munkatársaknak a jó hangulat, hatalmas beszélgetések és az önfeledt sörözés mellett még együtt is kell dolgozni – elvégre az a bicikli nem hajtja saját magát!

Ünnepeld a születésnapot sörbiciklin

A söribicklizés baráti társaságok számára tökéletes program, hogy kiszabaduljanak a hétköznapi hajtásból, és együtt tölthessenek pár kellemes, sörgőzös órát! Ennél fogva nem meglepő, hogy a szülinapozós csapatok az egyik leggyakoribb sörbicikli-vendégek! Arról nem is beszélve, hogy általában a szülinapos vendégek hozzák a legmenőbb zenéket a sörbiciklinkre!

Ballagás-bicikli?

Az egyik legmeglepőbb kedvenceink a ballagók és egyetemisták, akik májustól-augusztusig folyamatosan érkeznek sörbicikli túrákra! Fiatal, lelkes csapatok ezek, akik ugyanolyan hévvel hajtják a biciklit, mint a sörcsapot ! Itt azonban fontos megjegyezni, hogy a sörbiciklin alkohol tartalmú italt kizárólag 18. életévüket betöltött fiataloknak szolgálunk fel!

Ha kérdésed van sörbicikli szolgáltatásunkkal kapcsolatban, vagy kedvet kaptál a túrához fordulj hozzánk bizalommal!