kingbike | Sörbicikliről
Hallgasd kedvenc zenéid Budapest legjobb sörbiciklijén és közben csapolj sört a haverokkal. Beerbike buli Budapest legszebb utcáin.
523
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-523,cookies-set,cookies-accepted,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Sörbicikliről

A túrákról röviden. Mire számíts, ha sörbringára pattansz!

Sörbicikliről dióhéjban

sörbicikli

A sörbiciklik legalább 4, legfeljebb 16 vendéget tudnak szállítani. Amíg 8-10 ember teker, addig  a többi 4-5 résztvevőnek nincs más dolga, mint élvezni a frissen csapolt sört és a felejthetetlen bulit, miközben akár ketten is csapolhatnak. A józan sofőrünk eközben gondoskodik a szabályos közlekedésről, vendégeink kényelméről és igényeinek kielégítéséről. Mindemellett  csinos hostess lányok és jóképű host fiúk is veletek utaznak, akik gondoskodnak arról, hogy tökéletes legyen a buli.

sörbicikli

Minden bringán alap a profi hangrendszer, így  a saját zenéiteket is hallgathatjátok kiváló minőségben okostelefonról. De természetesen mi is készültünk néhány playlist-tel, ha ránk bíznátok a zenét. A biciklik kialakításánál elsődleges szempontunk volt  a biztonság és a kényelem megteremtése. A  magas minőséget  folyamatos karbantartással és a sofőrök folyamatos képzésével biztosítjuk. Ezentúl a Kingbike rendelkezik a legnagyobb flottával, így képesek vagyunk akár a150 fős túrának is ugyanazt a kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújtani.

sörbicikli

Minden beerbike túrához biztosítjuk a Nektek megfelelő mennyiségű sört, amit saját magatoknak csapolhattok ki az út alatt! A minimálisan választható mennyiség 20 liter. Egy órás túrához 30 liter sört ajánljunk, de minden rajtatok múlik. A sör mellett kérhettek a túra mellé bort, fröccsöt, pezsgőt. Természetesen alkoholt kizárólag 18 éven felüliek fogyaszthatnak. Ezért rengeteg üdítővel is készülünk, ha még túl fiatalok lennétek vagy csak egyszerűen nem sörös a társaság.

sörbicikli

Csinálj különleges bulit a kedvenc számaid segítségével! Hozd magaddal saját zenéidet (okostelefon vagy usb-n), mi pedig adjuk hozzá a hangrendszert és a buli hangulatot szolgáló LED fényeket.  Vagy válassz a biciklin lévő széles zenei kínálatból. A legjobb party slágereket garantáltan mi szolgáltatjuk!

sörbicikli

Lány- és legénybúcsúkra, születésnapokra csinos hostesseket vagy host fiúkat is tudunk biztosítani, akik csapolják nektek a sört, még azzal se kelljen törődni! Valamint szórakoztatják az ünnepeltet és tovább fokozzák a hangulatot.

sörbicikli

Szerezz felejthetetlen élményeket a sörbiciklin  barátaiddal Budapesten! A legjobb pillanatok profi fotósunk akár videón is megörökítheti nektek.

Kapcsolódó híreink

  • Mint ahogy minden más szolgáltatásnál, a sörbiciklizésnél is van néhány nagyon egyszerű szabály! Ezeket szedtük most össze, hogy a környezetünk számára is inkább egy „élmény” legyen a sörbiciklizés, mint teher. Felelősségteljes fogyasztás Ahol fát vágnak, ott hullik a forgács, avagy, esetünkben, aho

  • Rengeteg alkalommal kérdeztek Tőlünk egy-egy beerbike túra előtt! Összeszedtünk a legfontosabb kérdéseket. Természetesen ha további segítségre, információra van szükségetek, szeretettel várjuk a hívásokat, üzeneteket. Keressetek bennünket telefonon, e-mail-en, vagy akár Facebook-on!   Hány éves kort

  • Sörbicikli legénybúcsúra Az egyik leggyakoribb “ürügy” a sörbiciklizésre a legény és lánybúcsúk. Fővárosunkba évről-évre egyre több külföldi vendég érkezik, akik gyakran azzal a konkrét szándékkal látogatnak ide, hogy egy hétvégére elbúcsúztassák legjobb barátjuk és barátnőjük boldog napjait. Azonba

KÖVESS MINKET KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

 

VÁRJUK JELENTKEZÉSED!

email:

  info@kingbike.eu


Tel:

  +36 70 616 4137