kingbike | Fontos tudni
Hallgasd kedvenc zenéid Budapest legjobb sörbiciklijén és közben csapolj sört a haverokkal. Beerbike buli Budapest legszebb utcáin.
293
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-293,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Fontos tudni

Fontos infók, hogy a sörbicikli túra mindenki számára tökéletes élmény legyen.

Beerbike szabályzat

A TÚRA MEGKEZDÉSÉHEZ MINDEN RÉSZTVEVŐNEK JÓZAN, KEZELHETŐ ÁLLAPOTBAN KELL LENNIE. TÖMÉNY ALKOHOLOK FOGYASZTÁSA TILOS A SÖRBICIKLIN. EMELLETT SAJÁT SZESZES ITAL FOGYASZTÁSA TILOS, A SÖRBICIKLIN KIZÁRÓLAG A SZEMÉLYZET ÁLTAL FELSZOLGÁLT ITALOKAT LEHET FOGYASZTANI. HA MÉGIS VAN NÁLATOK, AKKOR MAJD MEGVÁR TITEKET AZ INDULÁS HELYÉN

CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEK FOGYASZTHATNAK ALKOHOLT A SÖRBICIKLIN. A 18 ÉVEN ALULIAK RENGETEG ALKOHOLMENTES ÜDÍTŐ KÖZÜL VÁLASZTHATNAK A BEERBIKE TÚRA ALATT.

KÉRJÜK, HOGY MARADJATOK ÜLVE, AMÍG A JÁRMŰ MEG NEM ÁLL ÉS A SOFŐR AZT NEM MONDJA, HOGY BIZTONSÁGOS LESZÁLLNI. A LE-FEL UGRÁLÁS RÁTOK ÉS A KÖRNYEZETRE, KÖZLEKEDŐKRE NÉZVE IS VESZÉLYES.

A SZEMETELÉS ÉS CIGARETTA CSIKKEK ELDOBÁSA SZIGORÚAN TILOS. KÉRJÜK, HASZNÁLJÁTOK A SÖRBICIKLIN ELHELYEZETT SZEMETEST ÉS HAMUTÁLAT.

ÉNEKELNI SZINTE KÖTELEZŐ, MI IS AZT SZERETNÉNK, HOGY ÖNFELEDTEN ÉREZZÉTEK MAGATOK A BEERBIKE TÚRA ALATT, DE KÉRJÜK, NE ÜVÖLTÖZZETEK VAGY ZAVARJÁTOK A JÁRÓKELŐKET BÁRMILYEN SÉRTŐ VISELKEDÉSSEL.

FONTOS SZÁMUNKRA, HOGY TISZTELJÜK ÉS ÓVJUK KÖRNYEZETÜNKET ÉS BUDAPEST TISZTASÁGÁT, AZÉRT ÚN. „VADPISILÉS” SZIGORÚAN TILOS. A TÚRA SORÁN TÖBB HELYSZÍNT IS ÉRINTÜNK, AHOL EL TUDTOK SZALADNI MOSDÓBA. KÉRJÜK, EZT MINDIG JELEZZÉTEK A BEERBIKE SOFŐRNEK.

Kapcsolódó híreink

  • Aki jár Budapest utcáin már bizonyára tudja, hogy egyre népszerűbb szabadidős tevékenység a sörbicikli! De mind egy városban élünk, így az élni és élni hagyni elvet követve mindenkinek bizonyos szinten alkalmazkodnia kell a másikhoz, és ezért a sörbiciklizésnél is van néhány nagyon egyszerű szabály!

  • Rengeteg alkalommal kérdeztek Tőlünk egy-egy beerbike túra előtt! Összeszedtünk a legfontosabb kérdéseket. Természetesen ha további segítségre, információra van szükségetek, szeretettel várjuk a hívásokat, üzeneteket. Keressetek bennünket telefonon, e-mail-en, vagy akár Facebook-on!   Hány éves kort

  • A sörbiciklizés az elmúlt években az egyik legnépszerűbb program lett Budapesten. Manapság már nem lehet úgy lemenni a Hősök tere és környékén, hogy ne lássunk legalább egy vidám, söröző-tekerő csapatot. Azonban ahány sörbicikli, annyi különböző indok, hogy miért is érdemes ezt a szórakozási formát

KÖVESS MINKET KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

 

VÁRJUK JELENTKEZÉSED!

email:

  info@kingbike.eu


Tel:

  +36 70 616 4137


Indulás:

  Budapest, Hősök tere, 1146