A sörbiciklizés szabályairól

Mint ahogy minden más szolgáltatásnál, a sörbiciklizésnél is van néhány nagyon egyszerű szabály! Ezeket szedtük most össze, hogy a környezetünk számára is inkább egy „élmény” legyen a sörbiciklizés, mint teher.

Felelősségteljes fogyasztás

Ahol fát vágnak, ott hullik a forgács, avagy, esetünkben, ahol az emberek isznak, bizony előbb utóbb be is rúgnak. Ezzel nincs semmi baj, azonban minden sörbicikli vendégtől elvárjuk, hogy tudja a saját határait – vagy egyéb esetben, a barátai tudják helyette a határait! A szint egyszerű, ha már nem tudsz felülni a sörbiciklire, akkor nem is fogsz!

Móka, nevetés mértékkel

Integetni a járókelőknek szabad, pacsizni persze a mellettünk elhúzó robogóssal is simán ér, de azokat az embereket, akik nem éppen a legszebb napjukat élik meg, ne zavarjuk feleslegesen! Ugyanígy, bármilyen közbotránkoztató cselekedet esetében a túra azonnal megszakad – ilyen például, ha nem kijelölt WC-nél végezzük a dolgunk!

Éneklés ésszel

Az éneklés és dalolászás nem csak javasolt, de szerves, sőt, elvárt része minden sörbicikli túrának. Néhány sör után mindenki meg tanul énekelni és ez így is van rendjén. Nincs is szebb annál, mint amikor 13 férfi énekpárbajra hívja a mögöttünk közlekedő sörbringát. Az általános szabály azonban ebben az esetben is érvényes – indokolatlanul ne zavarjunk másokat!

Ha kérdésed van, vagy kedvet kaptál egy sörbicikli túrához, keress bátran a +36 70 413 0976