Beerbike szabályzat

A túra megkezdéséhez minden résztvevőnek józan, kezelhető állapotban kell lennie. Tömény alkoholok fogyasztása tilos a sörbiciklin. Emellett saját szeszes ital fogyasztása tilos, a sörbiciklin kizárólag a személyzet által felszolgált italokat lehet fogyasztani. Ha mégis van nálatok, akkor majd megvár titeket az indulás helyén

Csak 18 éven felüliek fogyaszthatnak alkoholt a sörbiciklin. A 18 éven aluliak rengeteg alkoholmentes üdítő közül választhatnak a beerbike túra alatt.
Kérjük, hogy maradjatok ülve, amíg a jármű meg nem áll és a sofőr azt nem mondja, hogy biztonságos leszállni. A le-fel ugrálás rátok és a környezetre, közlekedőkre nézve is veszélyes.

A szemetelés és cigaretta csikkek eldobása szigorúan tilos. Kérjük, használjátok a sörbiciklin elhelyezett szemetest és hamutálat.

Énekelni szinte kötelező, mi is azt szeretnénk, hogy önfeledten érezzétek magatok a beerbike túra alatt, de kérjük, ne üvöltözzetek vagy zavarjátok a járókelőket bármilyen sértő viselkedéssel.

Fontos számunkra, hogy tiszteljük és óvjuk környezetünket és budapest tisztaságát, azért ún. „vadpisilés” szigorúan tilos. A túra során több helyszínt is érintünk, ahol el tudtok szaladni mosdóba. Kérjük, ezt mindig jelezzétek a beerbike sofőrnek.

Bízzunk benne, hogy a fenti szabályok betartása mellett nagyszerűen fogjátok érezni magatokat a Kingbike sörbicikli túrán!