Beerbike szabályzat

01

A TÚRA MEGKEZDÉSÉHEZ MINDEN RÉSZTVEVŐNEK JÓZAN, KEZELHETŐ ÁLLAPOTBAN KELL LENNIE. TÖMÉNY ALKOHOLOK FOGYASZTÁSA TILOS A SÖRBICIKLIN. EMELLETT SAJÁT SZESZES ITAL FOGYASZTÁSA TILOS, A SÖRBICIKLIN KIZÁRÓLAG A SZEMÉLYZET ÁLTAL FELSZOLGÁLT ITALOKAT LEHET FOGYASZTANI. HA MÉGIS VAN NÁLATOK, AKKOR MAJD MEGVÁR TITEKET AZ INDULÁS HELYÉN

02

CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEK FOGYASZTHATNAK ALKOHOLT A SÖRBICIKLIN. A 18 ÉVEN ALULIAK RENGETEG ALKOHOLMENTES ÜDÍTŐ KÖZÜL VÁLASZTHATNAK A BEERBIKE TÚRA ALATT.

03

KÉRJÜK, HOGY MARADJATOK ÜLVE, AMÍG A JÁRMŰ MEG NEM ÁLL ÉS A SOFŐR AZT NEM MONDJA, HOGY BIZTONSÁGOS LESZÁLLNI. A LE-FEL UGRÁLÁS RÁTOK ÉS A KÖRNYEZETRE, KÖZLEKEDŐKRE NÉZVE IS VESZÉLYES.

04

A SZEMETELÉS ÉS CIGARETTA CSIKKEK ELDOBÁSA SZIGORÚAN TILOS. KÉRJÜK, HASZNÁLJÁTOK A SÖRBICIKLIN ELHELYEZETT SZEMETEST ÉS HAMUTÁLAT.

05

ÉNEKELNI SZINTE KÖTELEZŐ, MI IS AZT SZERETNÉNK, HOGY ÖNFELEDTEN ÉREZZÉTEK MAGATOK A BEERBIKE TÚRA ALATT, DE KÉRJÜK, NE ÜVÖLTÖZZETEK VAGY ZAVARJÁTOK A JÁRÓKELŐKET BÁRMILYEN SÉRTŐ VISELKEDÉSSEL.

06

FONTOS SZÁMUNKRA, HOGY TISZTELJÜK ÉS ÓVJUK KÖRNYEZETÜNKET ÉS BUDAPEST TISZTASÁGÁT, AZÉRT ÚN. „VADPISILÉS” SZIGORÚAN TILOS. A TÚRA SORÁN TÖBB HELYSZÍNT IS ÉRINTÜNK, AHOL EL TUDTOK SZALADNI MOSDÓBA. KÉRJÜK, EZT MINDIG JELEZZÉTEK A BEERBIKE SOFŐRNEK.