Buborékfoci Bérlés

Buborékfoci bérlés legénybúcsúra Budapesten

Budapest már régóta népszerű célpont nemcsak a turisták, de a legénybúcsúsok körében is. Ez érthető, hisz a város remek programokkal várja azokat, akik el szeretnék búcsúztatni utolsó „szabad” napjaikat. Ha csak pár napot töltötök Budapesten, de szeretnétek egy igazán őrült legénybúcsút, akkor ne hagyjátok ki a buborékfoci bérlést!

A buborékfoci nem egy átlagos sport.

Azt bizonyára tudod és tapasztaltad is már a saját bőrödön, hogy a sport mennyire egészséges. Nos, a Buborékfoci nem csupán egy sport, annál jóval többet foglal magába! Képzelj el egy olyan eseményt, ahol együtt próbálhatsz ki egy különleges sportot a haverokkal, miközben nagyokat nevettek. Nem szereted a szabályokat? Ebben a játékban nincs piros vagy sárga lap és egymásnak menni kötelező!

Lehetőség további legénybúcsús programokra.

A buborékfoci meccs után jól esne pár korsó hideg sör a társaságnak? Maradjatok együtt és pattanjatok fel a Kingbike Sörbiciklire! Ez az egyik legnépszerűbb kombinációnk a legénybúcsúsok körében.

A buborékfoci bérlés nem időjárásfüggő.

Legyen kánikula vagy tomboljon vihar, a Buborékfocinál egyik sem okoz gondot! A játékot szervezhetjük szabad és fedett pályára egyaránt, így az időjárás nem teheti tönkre a programotokat.

Szeretnéd, ha haverotok legénybúcsúja egy életre szóló élmény maradna az egész társaságnak? Vegyetek részt egy Buborékfoci meccsen, ahol garantáltan jól fogjátok érezni magatokat! Legyetek nyolcan vagy akár húszan, senki sem fog unatkozni! A Buborékfoci teljesen biztonságos sport, amit nem csak a játékosok élveznek, hanem a nézők is! További információért és buborékfoci árakért kattintsatok a https://buborekfoci-berles.hu/ weboldalra!