Csapatépítés Budapesten

Csapatépítés Budapesten? Próbáld ki a Buborékfocit!

A társadalmi kapcsolatok javításával a történelem során már régóta foglalkoznak az emberek. Egy közösség számára elengedhetetlen a tagok összhangja a megfelelő eredmények elérésének céljából. Gondoltál már arra, hogy részt vegyél csapatépítésen? Nagyszerű módja annak, hogy a csapatod tagjai közelebb kerüljenek egymáshoz, ezáltal jobb eredményeket érjenek el, ráadásul még barátságok is kialakulhatnak! Most bemutatjuk a csapatépítés egyik nagyon szuper, nem hétköznapi formáját, amely során lazíthattok és nevethettek sokat együtt!

Mi az a Buborékfoci?

Hallottál már a Buborékfociról? Képzeld el, ahogyan egy nagy, átlátszó labda belsejében szaladgálsz a pályán a barátokkal, kollégákkal úgy, hogy az egyetlen szabály az, hogy nincs szabály! Bizony, ebben a játékban elfelejtheted a piros és sárga lapot, szóval nyugodtan ütközz neki a társaidnak! Amiatt ne aggódj, hogy valaki megsérül, a Buborékfoci egy teljesen biztonságos sport.

Miért tökéletes a Buborékfoci csapatépítésre?

Sokan csapatépítés céljából beülnek a kocsmába, ami természetesen nem probléma, viszont a közös sportnak számtalan előnye van. Amellett, hogy növeli a kitartást egy közös cél érdekében és erősíti a kapcsolatokat, jó kedvre derít és pozitívan hat az immunrendszerre is! Csapatépítő ereje sokszorosa a más egyéb, csapatépítés céljából végzett tevékenységekhez képest. Persze a sportolás után azért jöhet a jól megérdemelt sör!

Mit érdemes tudni a játékról?

Fontos tudni, hogy a Buborékfoci egy teljesen biztonságos sport, így nem kell aggódnod az esetleges sérülések miatt! Továbbá nincs korosztálybeli határ, tehát kortól és nemtől függetlenül bárki játszhatja a játékot. A játékban résztvevők számát illetően annyit kell tudnod, hogy a minimum létszám 6 fő, a maximum pedig 14. Ne aggódj, ha ‘túl sokan’ vagytok, hiszen válthatjátok egymást, egyébként a Buborékfoci az a sport, ami a nézők számára is annyira szórakoztató, mint a játékosoknak! Abban az esetben, ha nem bírnád úgy a tempót, mint a társaid, nyugodtan kifújhatod magad!

Szeretnétek részt venni csapatépítésen, de még nem találtátok meg a megfelelő programot? Próbáljátok ki a Buborékfoci bérlést, ahol garantáltan jól érzitek magatokat és nagyokat tudtok nevetni magatokon és egymáson!