Mennyibe kerül egy sör Budapesten?

Mennyibe kerül egy sör Budapesten?

Budapest ugyan olcsó – legalábbis a környező európai fővárosokhoz képest- nem árt, ha jobban utána nézünk, hogy mi mennyibe is kerül. Ha szereted a sört és kíváncsi vagy a fővárosi sör árakra biztosan érdekes lesz számodra ez a cikk. Tudd meg, hogy mennyi egy sör Budapesten!

Éttermi sör árak

Étteremben egy finom vacsora után elfogyasztott sörnél nincs jobb. Budapesten a legtöbb étterem kínálatában szerepel a hazai és import sör egyaránt, ezekből is többféle közül lehet válogatni. Az éttermek Budapesten a hazai söröket átlagosan (0.5 liter) 265 Ft-ért árulják, míg az import sörök (0.33 liter) 383 Ft-ba kerülnek. Természetesen éttermenként eltérnek az árak, viszont szerencsére az átlagáraknak köszönhetően nem érhet minket nagy meglepetés.

Sör árak a bárokban

A bárok az éttermekhez hasonlóan drágábban kínálják a termékeiket, mint a szupermarketek. Itt is lehetnek eltérések az bár elhelyezkedésétől függően. A belvárosban található helyeken a hazai sörök (0.5 liter) átlagára 700-800 Ft körül mozog, míg az import sörök (0.33 liter) 850-900 Ft-ba, a kézműves sörök pedig 900-1000 Ft-ba kerülnek. A város kintebb eső részein 300-400 Ft-tal olcsóbban is hozzá tudsz jutni ezekhez az italokhoz!

Bolti sör árak

Ha szeretnél spórolni, akkor a szupermarketet neked találták ki! Amellett, hogy az árak nagyon kedvezőek az éttermek és bárok áraihoz képest, a választék is széles. A hazai sörök (0.5 liter) mindössze 265 Ft-ba kerülnek, az import sörök (0.33 liter) pedig 380 Ft-ba.

Mialatt megnézted, hogy mennyibe kerül egy sör Budapesten biztosan szomjas is lettél! Ha szeretnéd egy különleges programmal egybekötni a sörivást, akkor vegyél részt egy Sörbicikli túrán! Lepd meg a barátaidat és szerezz nekik egy felejthetetlen élményt!