Sörbicikli árak Budapesten

Sörbicikli árak Budapesten

Szeretnéd a Budapesten töltött időt izgalmas programokkal tölteni? Gondoltunk rád és részletesen összeszedtük a fontos tudnivalókat az árakról a ‘Sörbicikli árak Budapesten‘ című cikkünkben, így nem érhet kellemetlen meglepetés!

Mit érdemes tudnod a Sörbicikliről?

Ha esetleg próbáltad már a Sörbiciklit, egészen biztos, hogy magával ragadott. Az biztos, hogy aki szereti a társaságot, a zenét és a barátaival iszogatni, az a Sörbiciklit is szeretni fogja! Budapesten ráadásul úgy próbálhatod ki ezt az őrülten jó programot, hogy nem zavarsz senkit! Egy hatalmas, zöld területen önfeledten érezhetitek jól magatokat a barátaiddal, akárcsak egy házibuliban. Nem csak sört kérhettek, bátran válasszatok mellé bort, pezsgőt, prosecco-t, cidert!

Mit tartalmaz a Sörbicikli bérlés ára?

Bizonyára megfordult a fejedben, hogy ki vezeti a Sörbiciklit. Nos, minden esetben biztosítunk egy tapasztalt, józan sofőrt a túrákhoz, hiszen a biztonság a legfontosabb. Ahogy már említettük, nemcsak sört tudsz rendelni, hanem bort, pezsgőt, prosecco-t és cidert is, illetve alkoholmentes italokat (Coca-Cola, barack, ásványvíz). Szeretnéd, hogy a kedvenc zenéd szóljon a túra alatt? Semmi akadálya! Csupán hozd magaddal USB csatlakozón vagy az okos telefonodon! Ha pedig nem szeretnéd te csapolni a sört, ne is fáradj vele, hiszen tudunk biztosítani gyönyörű csapos lányt az utatokhoz (legénybúcsús társaságok részére különösen ajánljuk).

Sörbickli árak és csomagok

Elérkeztünk a csomagokhoz és árakhoz. Minden csomag alapjában egy 1,5 órás túrát tartalmaz józan sofőrrel, mely természetesen benne van a csomag árában. Ha hosszabb időre szeretnéd kibérelni a Sörbiciklit, semmi akadálya, egy előzetes egyeztetéssel ezt is megoldhatod! A legkisebb BEERBIKE csomagunkhoz 20L sör jár, melynek ára 54.000 Ft. A nagyobb BEERBIKE csomaghoz 30L sört kapsz 63.000 Ft-ért. Végül a PROSECCO BIKE csomagunkhoz 8 üveg Prosecco jár, ez pedig 65.000 Ft. Ezeken felül választhatsz még további alkoholmentes italokat, ásványvizet, bort, pezsgőt, cider és Prosecco-t. A gyönyörű csaposlány pedig 9000 Ft-ért csapolja a söröd másfél óráig. Ha szeretnél más izgalmas programot is kipróbálni, akkor vegyél részt egy Buborékfoci meccsen, melyen már 1 790 Ft/fő-ért részt vehetsz!

A cikk elolvasása után reméljük, hogy minden kérdésedre választ kaptál Sörbicikli árakkal kapcsolatban. Ha kedvet kaptál és Te is szeretnél részt venni egy Sörbicikli túrán a haverokkal, keress minket a +36 70 616 4137-es telefonszámon vagy az info@kingbike.eu emailcímen!